HULDEBOEK ROBERT HOOZEE

Op 21 juni zou Robert Hoozee 65 geworden zijn. Bij deze gelegenheid publiceren het Museum voor Schone Kunsten Gent en De Vrienden, samen met uitgeverij MER een huldeboek.

 

Hierin worden een vijftigtal bijdragen samengebracht van collega's, medewerkers en vrienden van Robert Hoozee. Ze handelen zowel over de persoon als over zijn belangstellingssferen. Samen vertellen ze zijn parcours en honoreren ze zijn verdiensten. En dit tegen een achtergrond van 30 jaar geschiedenis van het museum dat hem dierbaar was.

 

Als vriend wordt u de gelegenheid geboden om aan een voordeelprijs voor dit boek in te schrijven. Wie voor 1 juni een exemplaar reserveert betaalt 65 euro ipv 69 euro.

 

Om Robert Hoozee te gedenken werd aan zijn Britse vriend en kunstenaar John Kim gevraagd om een ets te realiseren. ‘The inner circle at dawn, Avebyry’, 250 x 310 mm werd gedrukt op 65 exemplaren. Een exemplaar van het boek + ets kosten samen 250 euro.

 

Wie voor 1 juni intekent op het boek met de ets wordt in het boek vermeld als voorintekenaar.

 

Boek of boek met ets kan u bestellen door overschrijving van het juiste bedrag op rekening nummer van De Vrienden BE36 2900 02091581, met vermelding van 'Huldeboek' (met aantal exemplaren) of 'Huldeboek met ets' (met aantal exemplaren).

 

Het boek en de ets kan worden opgehaald op de voorstelling van het huldeboek op zaterdag 21 juni om 15 uur in het museum.

 

 

 

 


The inner circle at dawn, Avebyry, John Kim