BEGELEID ATELIER 'OBJECTIONS' VOOR MENSEN MET DEMENTIE & MANTELZORGERS
20.04.2017

Hoe kunnen verwaarloosde objecten een nieuw leven krijgen? Hoe verzetten de objecten die ons omringen zich tegen de dagelijkse wegwerpeconomie? 

Onder de titel 'Objections' onderzoeken de researchers-curatoren Blanca Callén, Soledad Gutiérrez en Laurence Rassel het (her)waarderen van afgedankte voorwerpen. In samenwerking met Manoeuvre, ONBETAALBAAR en Anneleen Van Offel reist hun project van Barcelona naar Gent. 

Van februari tot mei kan je deelnemen aan de begeleide schrijf- en inpakworkshops in het MSK en bij haar partners. Breng een voorwerp naar het museum waar je vanaf wil, en schrijf onder begeleiding een creatief verhaal bij een voorwerp van iemand anders. De voorwerpen die een nieuw verhaal krijgen, vinden later via de veiling-performances door ONBETAALBAAR een nieuwe thuis. 


Praktische informatie

Wanneer: 20.04 van 10u-13u

Wat: Creative writing voor mensen met dementie en hun mantelzorgers (Anneleen Van Offel)

Waar: MSK

 

Prijs

Deelname aan de workshops is gratis en geeft meteen ook toegang tot het museum en de tijdelijke tentoonstelling 'Ooggetuigen'.

 

Inschrijven
Schrijf je in via nora.dewit@stad.gent of 09 323 67 38. 
Breng een voorwerp mee dat je wil wegdoen tijdens de workshops. 

 

'Objections' maakt deel uit van ‘Manufactories of Caring Space-Time’, een samenwerking in kader van het subsidieprogramma Creative Europe van de Europese Commissie. Volg het project op de webblog: www.manufactories.eu.