CREATIEF SCHRIJVEN: BEGELEID ATELIER 'OBJECTIONS'
21.02.2017

Hoe kunnen verwaarloosde objecten een nieuw leven krijgen? Hoe verzetten de objecten die ons omringen zich tegen de dagelijkse wegwerpeconomie? 

Onder de titel 'Objections' onderzoeken de researchers-curatoren Blanca Callén, Soledad Gutiérrez en Laurence Rassel het (her)waarderen van afgedankte voorwerpen. In samenwerking met Manoeuvre, ONBETAALBAAR en Anneleen Van Offel reist hun project van Barcelona naar Gent. 

Van februari tot mei kan je deelnemen aan de begeleide schrijf- en inpakworkshops in het MSK en bij haar partners. Breng een voorwerp mee waar je afstand van kan nemen, en schrijf onder begeleiding een creatief verhaal bij een voorwerp van iemand anders. De voorwerpen die een nieuw verhaal krijgen, vinden via de veiling-performances door ONBETAALBAAR een nieuwe thuis. 


Praktische informatie

Wanneer: 21.02 van 10u-13u

Wat: Creative writing (Anneleen Van Offel)

Waar: Atelier Manoeuvre, Wondelgemstraat 71, 9000 Gent

 

Prijs

Deelname aan de workshops is gratis.

 

Inschrijven
Schrijf je in via nora.dewit@stad.gent of 09 323 67 38. 
Breng een voorwerp mee dat je wil wegdoen tijdens de workshops. 

 

'Objections' maakt deel uit van ‘Manufactories of Caring Space-Time’, een samenwerking in kader van het subsidieprogramma Creative Europe van de Europese Commissie. Volg het project op de webblog: www.manufacturies.eu.